var ecwid_ProductBrowserURL = "http://vape-winkel.nl/store"; .

Arizer vaporizer en onderdelen

Arizer heeft veel faam behaald met zijn Solo vaporizer, nu zijn ze terug met hun nieuwe Arizer Air.
Nog mobieler, verwisselbare batterij en nog steeds de beste smaak!

Arizer Air vaporizer
De opvolger van de populaire en betrouwbare Solo vaporizer is er! Niet alleen is de Arizer Air vape beduidend kleiner dan z'n voorganger, het is nu ook mogelijk om de batterijen te wisselen, wat hem nog mobieler maakt. Het keramische verwarmingselement en glazen mondstuk zorgen voor bijzonder zuivere en smaakvolle damp.
Met vijf verschillende temperatuurinstellingen voldoet de Arizer Air aan de wensen van zowel hen die voor zoveel mogelijk smaak gaan, alsmede aan gebruikers die de voorkeur geven aan intense vapor (dampwolken).
Dankzij de roestvrijstalen behuizing voelt de Air stevig en duurzaam aan. De optionele siliconen hoes biedt bescherming tegen krassen en stoten.

Batterij omwisselbaar
De Arizer Air maakt gebruik van een krachtige (18650) oplaadbare lithium batterij, die bij constant gebruik ruim een uur meegaat. De batterij kan eenvoudig verwisseld worden voor een volle, en kan tijdens het opladen in de vaporizer blijven. Een ander voordeel van deze vape is dat de Air gewoon gebruikt kan worden tijdens het opladen! Om de batterijduur te verlengen wordt na 10 minuten de Air uitgeschakeld.

Uitstekende smaak
Net als de Solo vaporizer maakt ook de Air gebruik van unieke glazen mondstukjes, voor een zo zuiver mogelijke smaak. De mondstukjes zijn wat aangepast en beschikken nu over een extra 'kamer', voor extra koeling en ter voorkoming dat kleine stukjes kruid kunnen meekomen. Aan de bovenzijde bevindt zich een verwisselbaar (hittebestendig plastic) mondstukje.

Temperatuurinstellingen
De Air beschikt over vijf verschillende temperatuurinstellingen die met een LED (kleur per instelling) worden weergeven. Middels tweeknopsbediening kan de temperatuur eenvoudig worden ingesteld.

Arizer Air siliconen hoes en riemtas

De siliconen beschermhoes voor de Arizer Air geeft de vaporizer extra duurzaamheid en isolatie en het tasje zorgt dat je hem veilig aan je broekriem kan hangen zodat hij er niet uitvalt.
De beschermhoes is kleurloos en doorzichtig.

Arizer Air glazen mondstuk (met plastic einde)

Een verwisselbaar glazen inhalatiebuisje (met zwart opschroefbaar plastic mondstuk) voor de Arizer Air vaporizer. Ook geschikt voor de Solo. Als je meerdere mondstukken heb kan je ze voorladen, zodat je altijd snel en stealthy kan vaporize. Er zijn ook van Arizer extra afdichtkapjes beschikbaar zodat je kruiden er niet uitvallen!
Lengte: 7 cm

Arizer Air glazen mondstuk

Een verwisselbaar volledig glazen mondstuk voor de Arizer Air vaporizer. Ben je de jouwe kwijt? Of wil je gewoon extra mondstukken zodat je vast kan voorladen voor snelle en stealthy vaporize on-the-go!
Er zijn ook van Arizer extra afdekkapjes beschikbaar, handig voor als je je mondstukken wilt voorladen.
Tevens geschikt voor gebruik met de Solo vaporizer.
lengte: 7 cm


Arizer Air glazen aromaschaaltje

Glazen aromaschaaltje voor potpourri / aromatherapie (een zakje potpourri inbegrepen).
Als je van je Arizer een Kamer-verdamper wilt maken gebruik dan dit handige potpourri schaaltje!
Past op de Arizer Air en de Arizer Solo.Arizer mondstuk afdekkapjes

Vier hittebestendige siliconen afdekkapjes gemaakt van hoogwaardig materiaal.
Mocht je ze kwijt zijn, dan hebben we hier 4 reserve kapjes voor je.
Arizer afdekkapjes zijn geschikt voor alle Arizer Air en Arizer Solo mondstukken.