var ecwid_ProductBrowserURL = "http://vape-winkel.nl/store"; .
Aspire mods en tanks
De Aspire Archon is een krachtige 150 watt box mod met temperatuur controle die werkt op twee 18650 batterijen (los verkrijgbaar).
De batterijen zijn verwisselbaar via een magnetische deur en oplaadbaar via een externe 18650 batterijenlader (los verkrijgbaar).
Temperatuur controle op Nickel (Ni200), Titanium (Ti) en roestvrij staal (SS316L) weerstandsdraad
Ondersteunde weerstanden: 0.1ohm - 3.5ohm
TCR en CFBP (ramp-up curves) settings om de dampervaring tot in het laatste detail te finetunen
Child-lock functie
Stealth mode
Firmware upgradebaar via USB

Aspire Archon 150W TC
De Aspire Archon is een krachtige 150 watt box mod met temperatuur controle die werkt op twee 18650 batterijen (los verkrijgbaar). De batterijen zijn verwisselbaar via een magnetische batterij deur met sterke magneten en oplaadbaar via een externe 18650 batterijlader (los verkrijgbaar). Net zoals Aspire NX75 box mod, heeft de Archon een zeer overzichtelijk menu, met een aparte knop voor Wattage en Temperatuur modus. De mod is voorzien van een helder OLED scherm, waar alle informatie in één oogopslag duidelijk afleesbaar is. De Archon kan worden gecombineerd met alle clearomizers met een standaard 510 aansluiting, maar het komt het best tot zijn recht met verdampers die hoge wattages aankunnen zoals een Uwell crown III of een Smok Cloud Beast .

Aspire Tanks