var ecwid_ProductBrowserURL = "http://vape-winkel.nl/store"; .
mijnwiet-wiet-platform

Cannablog

Welkom in ons cannabis gerelateerde blog.
Hier vind je van vape reviews tot informatie over het groeien van wiet en van medisch tot recreatief gebruik van cannabis .
Ook staan wij open voor guest blogs, dus als je een onderwerp heb stuur ons een mailtje en het volgende blog kan van jouw zijn!

vape review

Hier vind je Vape reviews van experts en gebruikers. Heb je ook een vape waar nog geen review van is in het nederlands? Ben je het niet eens met de reviews die er zijn?
Zou je graag voor ons een review schrijven? email ons je mening hier

Vertel ons hier wat je het interesantste blog vond

Onderstaand formulier kan je gebruiken als verklaring voor je eigen kweek van medicinale cannabis en voor eigen gebruik, deze dient te worden ondertekend door een BIG-geregistreerde zorgverlener .
Download

Run from the cure

Wat is vaporizen?                       Conductie of Convectie Vaporizer?
Verdampen (of vaporizen) is een term die wordt gebruikt voor het verhitten van kruiden, oliën of gedroogde bloemen tot een temperatuur waarbij de werkzame stoffen vrijkomen in damp(vapor). Verbranding zorgt voor rook, met daarin diverse schadelijke bijproducten.
Een verdamper verbrandt het materiaal niet, waardoor de smaak veel beter bewaard blijft en de resterende damp aanzienlijk minder (tot geen) schadelijke stoffen bevat.

Vaporizen geeft aan het begin wel een meer High effect, maar na een tijdje balanceerd dat uit en voel je het stonede effect ook.

Er zijn twee types verdampers, namelijk conductie en convectie .
Conductie vaporizers verhitten de cannabis direct, meestal via een metalen plaat, terwijl convectie vaporizers de lucht verwarmen, die vervolgens door de cannabis passeert, zonder dat het verwarmingselement en de kruiden elkaar raken. Over het algemeen worden convectie vaporizers gezien als meer efficiënt, omdat ze een betere verspreiding hebben over de cannabis, met minder kans op verbranden en een betere damp produceren.

Rick Simpson interview

Conductie is meestal wel sneller dan convectie.
Omdat convectie vaporizers meestal duurder zijn dan de conductie variant, zijn ze voor sommigen mensen te duur om als eerste vape te kopen. De laatste jaren is het verschil in kwaliteit en prijs tussen convectie en conductie vaporizers is erg snel aan het afnemen, met meerdere conductie vapes die beter zijn dan hun concurents convectie
vaporizers .

FlowerMate PureHit review

Timelaps grow and harvest