var ecwid_ProductBrowserURL = "http://vape-winkel.nl/store"; .

Van beginner tot gevorderde, dit is de vape die je altijd blijft gebruiken!
Nu ook in Pico resin versie beschikbaar.
75w. iStick Pico + 2 Ml. Melo 3 Tank

Eleaf iStick Pico

Eleaf iStick Pico kit met Melo III tank

Eleaf iStick Pico RESIN 75W Kit
De Eleaf iStick Pico RESIN 75W Kit is de zeer populaire Pico in een nieuw jasje. Eleaf iStick Pico en Melo III Mini Tank combo is één van de beste compacte e-sigaret startsetjes van 2016. De kleine omvang en indrukwekkende prestaties maakt dat deze mod en tank door iedereen geliefd is. Nu komt Eleaf Met deze combo in een gedurfde nieuwe look and feel en de “Resin” editie zal zeker net zo populair zijn dan zijn voorganger. Deze modieuze nieuwe buitenzijde komt in een verscheidenheid van opvallende patronen en kleuren en de behuizing is zowel lichtgewicht en duurzaam waardoor het geschikt is voor dagelijks gebruik.

Let op: Elke Pico RESIN mod heeft zijn eigen speciale patroon, deze wijken dus af van de foto! kleuren komen dichtbij, maar ook deze kunnen afwijken.Eleaf iStick Pico 75w kit
De Eleaf iStick Pico 75w kit is een handzame zeer kleine e-sigaret startset uit de iStick-reeks van Eleaf. De iStick Pico is de kleinste maar krachtigste mod in de serie van Eleaf. Deze handzame mod maakt gebruik van één 18650 batterij (Batterij niet inbegrepen) en heeft een maximale wattage output van 75 Watt. U kunt de Pico makkelijk opladen met de meegeleverde Micro-USB kabel, of met een externe oplader. U hoeft dus niet de batterij steeds uit de mod te halen om uw Eleaf Pico op te laden.
Eleaf Melo 3 clearomizer
De iStick Pico wordt geleverd met de Eleaf Melo 3 clearomizer, Dit is een 2ml tank. Deze clearomizer is een vanaf de bovenzijde te vullen tank en de starterset wordt geleverd met een Eleaf EC 0,3 en 0,5 Ohm coil. De Eleaf Melo 3 clearomizer heeft een diameter van 22,1mm en heeft een hoogte van 54,6mm.
Deze kleine Eleaf Pico 75W MOD heeft een afmeting van ongeveer 45 × 23 × 70 mm en daarmee is deze Eleaf iStick echt een van de kleinste en meest krachtige box mods. De Eleaf Pico heeft deze instellingen: VW, TC-Ni, TC-Ti, TC-SS, TCR en Bypass.

Kenmerken:
Compact, lichtgewicht, duurzaam en comfortabel in gebruik
Diverse Modes met 75W Output
Enkele batterij (Niet meegeleverd)
Afneembare Structuur
Vullen vanaf de bovenkant
Verborgen Airflow Control
Specificaties iStick Pico RESIN:
Afmetingen: 45mm x 23mm x 115mm
Aansluiting: 510
Batterij: Continue ontlaadstroom moet hoger zijn dan 25A
Output-modus: VW / Bypass / TC (Ni, Ti, SS, TCR-M1, M2, M3) -modus
Output wattage: 1-75W
Vermogen: 0.05-1.5ohm (TC modi)
Vermogen: 0.1-3.5ohm (VW / bypass-modus)
Specificaties MELO III Mini:
Diameter: 22mm
Lengte: 55 mm
Capaciteit: 2ml
Aansluiting: 510
Materiaal: 304 roestvrij staal

De nieuwe MELO III Mini
Gebruikt het beste e-vloeistof vulling ontwerp systeem toe om het e-vloeistof  te vullen door alleen de bovenkap te verwijderen. De afneembare structuur zorgt voor meer gemak bij onderhoud. Alle constructie is van roestvrij staal met verborgen luchtstroomregeling is ook een pluspunt voor zijn eenvoudige maar modieuze uitstraling.

Belangrijkste eigenschap:
1. Top E-vloeistof vulling
2. Onzichtbare luchtstroomregeling
3. Afneembare structuur
4. Warmte-geïsoleerde Metaal Mondstuk


Eleaf Ello Tank 2.0 / 4.0 ml
Eleaf ELLO Atomizer, beschikt over geheel nieuwe HW serie spoelen. Met het intrekbare bovenvulsysteem maakt het erg gemakkelijk de tank te vullen. U hoeft alleen de driptip terug te schuiven en het geeft de vulpoort weer. De dubbele grote luchtinlaten zorgen voor optimale luchtstroom voor grote dampproductie. Niet alleen komt de ELLO in verschillende kleuren voor uw keuze, het biedt u ook twee driptips, een met een taps elegante vorm en de andere met een bredere boring voor meer luchtstroom en vollere smaak.
Belangrijkste eigenschap:
1. HW Coils voor grote wolken en optimale smaak
2. Handig terugtrekkend bovenste vulsysteem
3. Afneembare structuur voor eenvoudige reiniging
4. komt met 2 verschillende driptips
5. Dubbele luchtinlaten met optimale luchtstroomEleaf iStick Pico Dual 200W TC MOD
Veel power in combinatie met temperatuur control (TC); dat is de Eleaf iStick Pico Dual 200W TC MOD. De temperatuur functie van deze MOD is uitgebreid instelbaar (TCR functie). De MOD is voorzien van instelbare Preheat (warmt snel op bij een hoog wattage) en het apparaat is door de Buck-Boost technologie in staat zeer nauwkeurige en stabiele wattages te leveren.

Er is veel aandacht besteed aan de ergonomie; door de afgeronde vorm ligt hij goed in de hand en de plaatsing van de vuurknop zorgt voor een natuurlijke houding tijdens het dampen. De Pico Dual werkt op twee 18650 batterijen (niet bijgeleverd) en heeft een aantal opvallende features, zoals een ingebouwde druppel-lader voor de batterijen en de mogelijkheid de MOD te gebruiken als powerbank. De Pico Dual 200W TC MOD is verkrijgbaar in drie kleuren, zwart, rood en cyaan.


Product omschrijving :
Batterij: twee x 18650 (niet bijgeleverd)
Aansluiting: 510
VW: 1 – 200 watt
Weerstand: 0.05 - 1.5 Ohm (TC modussen)
0.1 – 3.5 Ohm (VW modus)
Temperatuur: 100 - 315 graden Celcius