var ecwid_ProductBrowserURL = "http://vape-winkel.nl/store"; .
FlowerMate iHit desktop vaporizer
De eerste accu opgelaadbare desktop vaporizer, klein genoeg om mee te nemen, sterk genoeg zodat je overal kan vapen of dabben!
All in One Vaporizer - keramische kamer voor kruiden en titanium nail voor concentraten.
Kompleet set, dus geen extra onderdelen nodig, komt met handige 10mm, 14mm en 18mm waterpijp aansluiting.
FlowerMate iHit desktop vaporizer
De FlowerMate iHit is een 2-in-1 vaporizer die voor zowel droge kruiden als concentraten gebruikt kan worden. Dankzij de ingebouwde batterij is deze vape ook eenvoudig mee te nemen en te gebruiken onderweg of te gebruiken als de ideale 'party vape'.
Flowermate iHit oplaadbare desktop verdamper gemaakt voor wiet en (CBD)olie eNail
Flowermate, de makers van meerdere uitstekende draagbare vaporizers, hebben een verrassende positieve stap gemaakt met de eerste desktop vaporizer die je ook onderweg kan gebruiken. De iHit vaporizer straalt een vertrouwde wetenschappelijkheid uit, die je niet van een vaporizer verwacht. Omdat dit apparaat gewoon met een stekker in de muur plugt heeft deze krachtpatser geen enkel probleem om je kruiden of oliën in een paar seconde te verhitte tot de gewenste temperatuur. Maar denk nou niet dat in batterij mode dat anders is want de Flowermate iHit is uitgevoerd met een 5000mAh accu voor onderweg gebruik of als een stekker niet in de buurt is. Verder heeft de iHit een aparte keramische verwarmings-kamer voor cannabis of kruiden en een losse titanium eNail voor olie of concentraten. De iHit is dus een complete vaporizer en je hoeft dus niet te blijven investeren in extra modules.

FlowerMate iHit desktop vaporizer
Droge kruiden methode:
Je de IHit aan door aan de voorzijde vijf keer op de power-knop te drukken. Vul de kruidenkamer en verbind de module aan de achterzijde. Smart Control zal direct je systeem herkennen en beginnen met opwarmen. Met de plus en min knoppen kun je vervolgens de temperatuur regelen. Wanneer het rode LED-lampje continu brandt is de iHit klaar voor gebruik en zal hij 10 minuten je kruiden vaporizeren.
eNail methode:
Verbind de eNail module aan de achterzijde. Smart Control zal direct je systeem herkennen en beginnen met opwarmen. Met de plus en min knoppen kun je vervolgens de temperatuur regelen. Wanneer het rode LED-lampje continu brandt is de iHit klaar voor gebruik en leg terwijl je een trekje neemt wat concentraat op de titanium nail. Wanneer het concentraat is gesmolten kun je de nail bedekken met de stalen deksel terwijl je blijft inhaleren. Om het laatste er uit te halen verweider je de laatste seconde weer het stalen deksel.
Vergeet de iHit niet uit te doen met de schakelaar aan de achterkant wanneer je experimenten tot de juiste resultaten hebben geleid.

Specificaties van de Flowermate iHit

    5000 mAh accu
    Voltage: 16.8V
    Extra aan/uit-knop aan achterzijde
    Veiligheidstimer: 10 minuten
    Dubbele PCB/IC safeguard bescherming
    Instelbare temperatuur kruiden: 40°C-230°C
    Wax mode: 149°C-380°C
    De FlowerMate iHit beschikt over 2 jaar fabrieksgarantie
Meegeleverd
    1 iHit Vaporizer
    1 eNail
    3 gaasjes (kruidenkamer)
    2 gaasjes (mondstuk)
    1 dop met gereedschap
    1 glazen dome
    1 mondstuk
    1 waterpijp adapter (10/14/18 mm)
    2 kruiden en 1 wax capsule
    1 schoonmaakborstel en gereedschap
    2 siliconen ringen
    1 stroomadapter

Druk hier om naar de andere Flowermate vaporizers te gaan