var ecwid_ProductBrowserURL = "http://vape-winkel.nl/store"; .

FlowerMate vaporizers

FlowerMate is een van de bekenste Chinese vaporizer fabricanten, onder hun moederbedrijf Smiss brengen zei ook de bekende Atmos vaporizer uit.
Buiten cannabis en olie vaporizers maken zei ook e-smokers, tanks en hun eigen eThrive e-vloeistof

FlowerMate AURA vaporizer

De AURA Vaporizer is het nieuwste model van vaporizer gigant Flowermate (Smiss), het bedrijf wat naam maakte met de V5.0 serie. Met de Flowermate AURA brengt de fabrikant wederom een betrouwbare en innovatieve pen vaporizer op de markt die zowel de beginnende als ervaren vaporizer liefhebber zal aanspreken.
De AURA combineert een compact en stijlvol ontwerp met een krachtige LG batterij en uitstekende prestaties, en dat voor een aantrekkelijke prijs. Andere eigenschappen zijn verstelbare temperatuur, een LCD scherm, keramische verhittingskamer voor kruiden, wax en olie evenals een afgezonderde luchtweg voor zuivere damp.
Flowermate AURA eigenschappen
Gegarandeerd geen verbranding, de Aura is een volwaardige vaporizer
Compact van formaat, minder dan 15 centimeter in lengte
LCD temperatuurweergave
Tot 2 uur batterijduur bij een volledige opgeladen batterij
Interne LG batterij (2600 mAh)
Oplaadbaar via micro-USB
Verhit in minder dan 1 minuut
Schakelt vanzelf uit (5 minuten)


FlowerMate V5.X vape

De FlowerMate V5.0X is de opvolger van de populaire FlowerMate V5.0S vaporizer, die verscheen in de zomer van 2014 en wordt verkocht onder diverse namen, waaronder Vapormax V, Vaporsense en Flowermate V5.0. Onlangs verscheen de V5.0S versie, die beschikt over drie verschillende vooraf ingestelde temperatuur instellingen en een glazen (in plaats van siliconen) mondstukje.
De Flowermate vaporizers worden geproduceerd door het Chinese bedrijf Smiss, wat ook de productie van Atmos vaporizers verzorgt. De nieuwste uit deze uitstekende lijn vaporizers is de FlowerMate V5.0X. Deze beschikt over extra temperatuur zones (kies uit 6 voor ingestelde temperatuur zones) voor veel meer controle, en het glazen mondstuk.
Net als bij de andere FlowerMate vapes, is de V5.0X erg makkelijk in gebruik en daardoor een ideale vape voor beginners. Verwarmt erg snel en is zeer capabel om lekkere vapor te maken van je favoriete kruid of olie-extract.
6 Temperatuur zones
Met 6 temperatuur zones (180℃, 185℃, 190℃, 196℃, 202℃, 210℃) de bereikt de FlowerMate V5.0X alle temperaturen die nodig zijn om kruiden of extracten te verdampen. De temperatuur instellingen zijn makkelijk te wisselen door twee maal op de aan/uitknop te drukken. Voor iedereen die meer flexibiliteit wenst, en temperaturen onder de 180℃, is dit de betere keus.
Nog sneller op temperatuur
Door verbeteringen van de FlowerMate V5.0X bereikt hij nog sneller zijn vape temperatuur, de FlowerMate V5.0X bereikt zijn maximum temperatuur (210℃) in minder dan 40 seconde! Een intern luchtpad, geïsoleerd van de elektronica, verzekert smaakvolle en schone vapor.

FlowerMate V3 Air

De FlowerMate V3 Air Convectie Vaporizer is de nieuwste editie van de Smiss Flowermate collectie. De nieuwe Flowermate V3 is puur een convectie vaporizer die de kruiden door hete lucht laat vaporizen, waardoor je kruiden niet kunnen verbranden. Iets wat wel vaak gebeurt bij vergelijkbare pen-stijl vaporizers.
Het vernieuwde verwarmings-systeem in dit product is compleet geïsoleerd van de elektronica. Dit zorgt dat de hete lucht niet komt waar het niet hoeft te zijn. De ceramische verwarmings-kamer van de Flowermate V3 Air zorgt voor effectieve extractie van de actieve ingrediënten van je materiaal.
Dit is een all-in-one apparaat dat alle soorten materialen kan vapen, zoals:
droge kruiden
oliën
eSmoker vloeistoffen (ja je leest het goed)
concentraten

De FlowerMate V3.0S Air Convectie vaporizer is extreem draagbaar door zijn formaat. De V3.0S Air komt met een ingebouwde 1300 mAh Lithium Ion batterij, wat je ongeveer 10 vape sessies mee kan doen en laadt op vanaf leeg in 1 uur!
Er zijn 3 temperatuur-zones op 180C, 196C en 210C. Deze temperatuur-zones kunnen door middel van een knopje gewisseld worden en worden visueel bevestigd door een gekleurde led in de aan/uit knop. Dit zijn de ideale temperatuur-zones, de eerste 2 voor kruiden en de laatste voor concentraten.
Dit is een hele simpele vape in gebruik en ook zeer geschikt voor beginnende vapers of mensen die niet van veel instellingen houden.
De ceramische convectie verwarmingskamer zorgt voor pure smaak en een lekkere vapor voor alle enthousiastelingen. De FlowerMate V3 Air wordt makkelijk weer opgeladen met een stekker of USB-poort.

FowerMate Technology introduceert de PURE HIT Vaporizer

De eerste, volledige roestvrij staal en Pyrex glas vaporizer! Ontworpen voor maximale draagbaarheid en minimale geur productie. Deze alleskunner is geschikt voor kruiden, concentraten, CBD en e-liquids!
De PURE HIT bestaat uit 5 gedeeltes, waardoor de vape makkelijk uit elkaar te halen is en schoon te maken, hierdoor is hij ook makkelijk te vervoeren. Dit innovatieve ontworp is zo gemaakt dat er geen lekkage uit de kamer kan ontstaan, ook niet na regelmatig gebruik. FlowerMate garandeerd dat 100% van de vapor in de vaporizer blijft tijdens opwarmen en tussen de hijsen in en er geen vapor uit lekt., niet zoals bij andere vaporizers die je vapor al laten lekken tijdens het opwarmen en als je niet hijst.


Een paar van de uitstekende kwaliteiten van de FlowerMate Pure Hit:
- Geen Vapor Lekkage – sluit perfect af zodat al je vapor bewaard wordt voor jouw
- Verwisselbare Batterij – kan gebruikt worden met een enkele 18650 of 26650 oplaadbare batterij. maar komt standaard met een super sterke 5000mAh 26650 batterij!
- Volledige Temperatuur controle – Makkelijk aan te passen per 1°C of °F en of je °C of °F wil met een maximale temperatuur van 230°C/ 446°F.
- Stealthy Design – Designed voor maximize draagbaarheid en minimale ruikbaarheid.
- Vibratie Feedback – Vibratie functie als de vape de voor ingestelde temperatuur berijkt heeft.
- Volledige ge-Isoleerde lucht Pad - Zorgt voor schone en pure vapor, gaat niet langs de electronica.
- Gemaakt van bijna onverwoestbaar roestvrij staal - je voelt direkt hoe stevig hij is als je hem voor het eerst uit zijn doos haalt, zodat je niet bij normaal gebruik bang hoeft te zijn dat hij kapot gaat of dat iemand lomp is.
- De PURE HIT heeft geen plastic smaak.


Flowermate AURA mondstukje

Dit is een originaal (OEM) reserve of vervangend mondstukje voor de Flowermate AURA vaporizer.
Extra voor als hij breekt of als je je vape wilt delen, bestel dan een mondstuk voor FlowerMate Aura vaporizer.
Dit mondstuk is niet compatibel met andere Flowermate vaporizers.


Concentraten / wax / dab / olie  voorlaad capsule van FlowerMate

De Stalen concentraten voorlaad capsules, zorgen ervoor dat je nu ook je concentraten overal kunt doen. Zei zorgen voor maximale onafhankelijkheid en flexibiliteit, doordat je je capsules thuis kan voorvullen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de capsule in je vape stoppen en je bent klaar om hem te gebruiken.
Opmerking: De capsules passen en werken in al de volgende FlowerMate Vaporizers:
V5.0
V5.0S
V5.0S Mini
V5.0S Pro
V5.0S Pro Mini
V5.0X
V5.0X Mini
Flowermate Dry
Flowermate Hybrid
V3.0(S) Air
V7.0S
V7.0X
Whats included:
1x FlowerMate concentraten Pod
Droge kruiden voorlaad capsule van FlowerMate

De Stalen droge kruiden voorlaad capsules, zorgen ervoor dat je nu ook je kruiden overal kunt doen. Zei zorgen voor maximale onafhankelijkheid en flexibiliteit, doordat je je capsules thuis kan voorvullen. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is de capsule in je vape stoppen en je bent klaar om hem te gebruiken.
Opmerking: De capsules passen en werken in al de volgende FlowerMate Vaporizers:
V5.0
V5.0S
V5.0S Mini
V5.0S Pro
V5.0S Pro Mini
V5.0X
V5.0X Mini
Flowermate Dry
Flowermate Hybrid
V3.0(S) Air
V7.0S
V7.0X
Whats included:
1x FlowerMate dry herb Pod
FlowerMate waterpijp adapter

Universele losse waterpijp adapter voor de FlowerMate vaporizer. Eenvoudig om een waterpijp te monteren aan je vaporizer.
past op Flowermate:
V3.0 Air
V7.0s
V5.0s pro
V5.0 mini pro
Aura
Ihit
Past in 14 mm en 18 mm mannelijke adapters
Past op 10 mm, 14 mm en 18/19 mm vrouwelijke adapters


SubX Inject Tank door Smiss

Gepatenteerd zijvul ontwerp - zorgt dat je je tank niet van je MOD hoeft te halen om bij te vullen.
Dubbel Air-Flow controle - aanpasbaar lucht controle aan boven en onderkant van tank.
Nieuwe DIY Custom RBA Style deck opties.
Unieke Dual Coil Structuur produceert meer & dikkere vapor
3.5ml volume glas tank
Past op alle 510 schroefdraad Box Mods / Pens
Wat zit er in de doos:
1 SUBX Inject Tank
1 RMB Coil Kit (Meer informatie en instructies in de gebruiksaanwijzing)
1 Gebruiksaanwijzing
2 Coils in de verpakking


e-liquids & e-Smokers