var ecwid_ProductBrowserURL = "http://vape-winkel.nl/store"; .

FocusVape vaporizer en onderdelen

FocusVape de qualitijds vape voor een goede prijs! Als je op zoek ben naar een degelijke en betaalbare vape, kijk eens naar deze!
FocusVape staat bekend om zijn robuuste bouw en uitstekende vape kwaliteiten.

De FocusVape Adventurer vape
Is een hele speciale conductie vaporizer, er is namelijk een water filtratie bubbelaar ingebouwd. Deze Bubbelaar is makkelijk uit de Adventurer te halen als je hem schoon wil maken of wil vullen. De FocusVape Adventurer is gemaakt voor gebruiksgemak en onopvallendheid. Deze vape kan je makkelijk in een drukke winkelstraat gebruiken, zonder dat mensen door hebben dat je aan het vaporizen ben.
Deze vape met bubbelaar is zo goed dat je je andere, veel grotere, bongs en vaporizers met bubbelaar aan je vrienden kan weggeven.

De Adventurer is een conductie vaporizer met een volledig temperatuur bereik van 75C. to 240C. Dit zorgt dat je al je cannabinoids uit je droge kruiden of olien kan halen. Veel vaporizers gaan niet hoger dan 210C.-215C. omdat er anders verbranding onstaat, Focusvape heeft dit probleem al lang opgelost, door slimme electronica die constant de temperatuur meet en zorgt dat je producten echt vaporizen en niet verbranden. Op deze hogere temperaturen heb je een bubbelaar echt nodig, niet alleen om alle cannabinoids uit je cannabis te krijgen, maar de hogere temperaturen geven ook meer een stoned effect, wat handig is als je net van je jointjes wil afkomen.
De smaak blijft erg lang hangen in je mond, doordat de Adventurer snel verwarmt kan je hem ook prima gebruiken als een "one hitter" maar lekker door vaporizen kan ook natuurlijk. De bubbelaar op deze vape zorgt er natuurlijk ook voor dat je vapor nog schoner, vochtiger en koelere is!

FocusVape PRO Premium vape met water bubbelaar

De FocusVape Pro premium komt met de mogelijkheid om zelf de temperatuur in te stellen tussen 80°C-240°C of 176°F-464°F per 1° in plaats van 6 voor geprogammeerde temperaturen. Dit zorgt voor de fine tuning die nodig is om een perfecte hijs vapor te inhaleren. De vaporizer vibreert kort om je te laten weten dat hij op temperatuur is en klaar om te vaporizen. Het duurt gemiddeld maar 20-30 seconde voor dat de vape op jouw perfecte temperatuur is.
De weg die de lucht aflegt naar de verwarmingskamer gaat niet langs de elektronica.
Bepaal zelf je lucht toevoer met de makkelijke ring.
Het OLED Display geeft je al de informatie die nodig is, zoals batterij gebruik en temperatuur informatie.
Je wordt ook gewaarschuwd via een korte vibratie dat je vape opgewarmd is of aan/uit schakelt.
De Focus Premium Pro Vaporizer heeft een extra grote Samsung batterij met wel 3200 mAh, die je ook nog makkelijk kan vervangen door de schroefdop onderaan.
Opladen van de Focusvape gaat via Micro USB, die aan de andere kant van je luchtgaatjes zit in de ring, of met externe Li-Io oplader.
Voor de puurste smaak komt deze vape met pyrex bubbelaar en Pyrex Glas mondstuk, je krijgt zelfs een reserve mondstuk voor als je je vape wilt delen of als je je mondstuk even kwijt bent. Het voordeel van glas is dat het geen smaakje geeft aan je vape! In ons cannablog is een review te vinden van de Focusvape of je kan hem hier lezen: review-focusvape-en-vapen

FocusVape PRO vape

De FocusVape Pro is de zelfde vaporizer als de pro premium maar nu zonder water bubbelaar, maar komt wel met de mogelijkheid om zelf de temperatuur in te stellen tussen 80°C-240°C of 176°F-464°F per 1° in plaats van 6 voor geprogammeerde temperaturen. Dit zorgt voor de fine tuning die nodig is om een perfecte hijs vapor te inhaleren. De vaporizer vibreert kort om je te laten weten dat hij op temperatuur is en klaar om te vaporizen. Het duurt gemiddeld maar 20-30 seconde voor dat de vape op jouw perfecte temperatuur is.
De weg die de lucht aflegt naar de verwarmingskamer gaat niet langs de elektronica.
Bepaal zelf je lucht toevoer met de makkelijke ring.
Het OLED Display geeft je al de informatie die nodig is, zoals batterij gebruik en temperatuur informatie.
Je wordt ook gewaarschuwd via een korte vibratie dat je vape opgewarmd is of aan/uit schakelt.
De Focus Pro Vaporizer heeft een extra grote Samsung batterij met wel 3200 mAh, die je ook nog makkelijk kan vervangen door de schroefdop onderaan.
Opladen van de Focusvape gaat via Micro USB, die aan de andere kant van je luchtgaatjes zit in de ring, of met externe Li-Io oplader.
Voor de puurste smaak komt deze vape een Pyrex Glas mondstuk, je krijgt zelfs een reserve mondstuk voor als je je vape wilt delen of als je je mondstuk even kwijt bent. Het voordeel van glas is dat het geen smaakje geeft aan je vape! In ons cannablog is een review te vinden van de Focusvape of je kan hem hier lezen: review-focusvape-en-vapen


FocusVape 18650 batterij oplader is de ideale oplader voor je 18650 batterijen.

Hij is natuurlijk sneller dan als dat je in je vape oplaad en als je extra 18650 batterijen heb, kan je snel wisselen naar een volle batterij. Als je vrienden langs komen wil je ze natuurlijk je vaporizer laten testen, en niet moeten zeggen: ik heb een fantastische vape, maar mijn batterij is leeg. met extra opgeladen batterijen maakt het ook niet uit hoe lang het feestje duurt!