var ecwid_ProductBrowserURL = "http://vape-winkel.nl/store"; .

Joyetech AIO D16 e-Sigaret

De Joyetech eGo AIO D16 is de ideale beginners e-smoker. De D16 is een complete super slanke e-sigaret startset met een ingebouwd clearomizer van 2ml met verstelbare airflow en een batterij van 1500mAh. Deze eGo AIO D16 is lek vrij en klaar voor gebruik. De vuurknop veranderd van kleur als de batterij leeg raakt. De AIO D16 wordt via de bovenkant gevuld en heeft een kindveilige sluiting.

bestel hier je Joyetech AIO D16 e-Sigaret bij VapeWinkel

Joyetech eGo AIO D16 e-Sigaret

De Joyetech eGo AIO D16 is een all-in-one super slanke e-sigaret startset met een ingebouwd clearomizer van 2ml met verstelbare airflow en een batterij van 1500mAh.
De Joyetech eGo AIO D16 is een langwerpige e-sigaret van 15,8 centimeter. Het is de langere versie van de eGo AIO. Het bijvullen met e-liquid gaat gemakkelijk via de bovenkant waardoor eveneens de kans op lekkage nagenoeg is uitgesloten. Ook het vervangen van de atomizer gebeurt via de bovenkant.
De top cap van de clearomizer beschikt over een draaibare bovenring die het mogelijk maakt de luchttoevoer naar de e-liquid af te stellen. Hierdoor kan het gebruik van de Joyetech eGo AIO D16 worden aangepast aan persoonlijke voorkeur. Wanneer de luchttoevoer helemaal open staat zal er meer damp worden gecreëerd en is de prikkel op de keel minder. Indien de luchttoevoer dichter staat komt er minder damp vrij maar is de smaak intenser en is de prikkel (hees) in de keel tijdens het inhaleren beter voelbaar.
In de afneembare driptip is een spiraalvorminge structuur aangebracht die er voor zorgt dat de luchtstroom van de damp optimaal de mond kan bereiken. Hierdoor zal ook eventueel spetterend e-liquid minder snel de mond bereiken.


Joyetech-eGo-AIO-D16
De Joyetech eGo AIO D16 is verkrijgbaar in zes stijlvolle kleuren. Daarnaast kan het led lampje van de vuurknop naar wens worden ingesteld in zeven verschillende kleuren (rood, geel, groen, blauw, indigo, wit en paars). Deze verlichting is ook zichtbaar in de e-liquidtank en zal na het indrukken van de vuurknop nagloeien zodat er na elke hijs goed zichtbaar is hoeveel e-liquid de tank nog bevat.
Wanneer een Atomizer Head voor het eerst in de Joyetech eGo AIO D16 gebruikt wordt, is het raadzaam om een paar druppels e-liquid in de atomizer head te druppelen, hierdoor kan het katoen in de atomizer head de vloeistof goed absorberen en is de kans op zogenoemde dry burns (een verbrande smaak) kleiner.
Joyetech-eGo-AIO-D16
De Joyetech eGo AIO D16 heeft een anti-splash glazen mondstuk met spiraal er in!
Joyetech-eGo-AIO-D16
Uniek aan de Joyetech eGo AIO serie, dus ook bij de AIO D16 elektronische sigaret, is dat deze is uitgerust met een kindveilige sluiting van de clearomizer.
Door de bovenring van het reservoir in te drukken en gelijktijdig te draaien, kan de bovenkant van het tankje worden losgedraaid om deze te vullen met e-liquid of om de atomizer te vervangen.
De atomizer head maakt indirect contract met de batterij waardoor kans op lekkage of kortsluiting vrijwel uitgesloten is.
De clearomizer van de Joyetech eGo AIO D16 beschikt over een e-liquidcapaciteit van 2ml.