var ecwid_ProductBrowserURL = "http://vape-winkel.nl/store"; .

PAX Labs inc.

De rols royce onder de vaporizers!
Ligt lekker in de hand, grote afstand tussen kamer en mondstuk, dus niet warm.

De originele PAX

De reden waarom de nieuwe vaporizer zo populair is komt voor een groot deel omdat deze al bijna perfekt is.
Heerlijke smaak, ligt lekker in de hand en een goede battery.
Simpeler als dit komt het niet, je drukt op het mondstuk zodat dat eruit komt en de pax gaat beginnen met verwarmen. geen knopjes of instellingen alleen het gebruikelijke schoonmaak werk.

De verbeterde PAX 2

Het nieuwe model is compacter, lichter, efficiënter, kent een gestroomlijnde bediening en is nu eenvoudig te reinigen en onderhouden. PAX Labs heeft een alom gewaardeerde vaporizer op ieder front verbeterd.
Elegantie & duurzaamheid
De PAX 2 is omgeven door een geanodiseerd aluminium behuizing die het een moderne, elegante uitstraling geeft. Daarnaast is de vaporizer ook zeer duurzaam.
Krachtige & efficiënte batterij
In minder dan een minuut is de kruidenkamer op temperatuur. De interne bewegingssensor zorgt dat de lithium-ion batterij niet benut wordt als je het apparaat niet in gebruik hebt, voor een langere levensduur van de batterij. De PAX 2 batterij gaat tot tien verdampsessies mee en kan opgeladen worden met behulp van het magnetische USB-laadstation. De oplaadtijd bedraagt twee tot drie uur.
Vier verdamptemperaturen om uit te kiezen
De PAX 2 is voorzien van vier temperatuurstanden, oplopend van 182°C tot 215°C. Het LED-lampje geeft de gekozen stand weer door middel van veranderende kleuren.
Intuïtief verdampen
Of dit nu je eerste vaporizer is of niet, de PAX 2 blinkt uit in gebruiksgemak. Voorzien van slimme technologie om je lippen op het mondstuk te detecteren en uitgerust met eenknopsbediening, is deze vaporizer uitzonderlijk intuïtief in gebruik.
Hoogste kwaliteit materialen
De PAX 2 is gemaakt uit de hoogste kwaliteit materialen om zo puur mogelijke damp te produceren. De behuizing bestaat uit geborsteld alumunium, wat de PAX 2 naast een duurzame ook een stijlvolle uitstraling geeft. Het dampkanaal bestaat volledig uit materialen van medische kwaliteit. Alle plastics zijn food-safe polymeren van zeer hoge kwaliteit.
Het PAX 2 verhittingselement is vervaardigd uit Kapton, een materiaal wat zorgt voor een conductie ervaring door de kruidenkamer vanuit de onderkant te verhitten.

Gerelateerd maar niet van Pax Labs inc.