var ecwid_ProductBrowserURL = "http://vape-winkel.nl/store"; .

Wat wil je vaporizen?

Droge kruiden vaporizen

Concentraten, olie of eNail rig vaporizen

Concentraten en droge kruiden vaporizen

Dit zijn de vaporizers die gemaakt zijn om je wiet te verdampen door vaporization.
Wij hebben een makkelijke categorie voor je samengesteld waar je alle vaporizers in vindt die hiervoor geschikt zijn. Zoals de Pax en Vax vaporizer.

Nieuwe rage: de alles-kunners!
Deze vaporizers zijn gemaakt om droge kruiden in te vapen, maar ook olie/wax/cbd/dab, ook wel concentraten genoemd. Dit zijn prima vaporizers die je ook alleen voor droge kruiden kan gebruiken maar zijn voor beide geschikt.
Voor als je alleen de werkzame stoffen wilt vapen, zonder (of met minimale hoeveelheid) plantmateriaal.
Hier vind je E-nails maar ook de Snoop Dogg Micro G, een pen vape met stealth ontwerp zodat je zelfs in het openbaar kan vapen.
water gefilterde vaporizers
schonere en koelere vapor
Waarom water-filtratie? Is dat geen overkill?
Terwijl vapen een gezonder alternatief is voor een jointje, en over het algemeen een zachtere inhalatie geeft, vinden veel mensen nóg meer comfort en plezier als ze een water gefilterde vape gebruiken.
Het vaporizatie proces kan lichte irritatie bij gebruikers veroorzaken zoals droogte en de warmte van de vapor. Door de vapor eerst door een waterfilter, ook wel bubbelaar genaamd, te laten filteren, zijn deze irritaties meteen weg. Het water bevocht niet alleen de vapor, maar koelt het ook af.
Ook zijn er gebruikers die het vervelend vinden dat er soms een heel klein stukje kruid door het mondstuk met de vapor mee naar binnen gezogen wordt. Dit is ook gelijk over met een bubbelaar: het water zal het stukje uit de vapor filteren, zodat je alleen pure vapor inhaleert.
Tegelijkertijd genieten veel gebruikers van de extra recreatieve waarde die een water-filtratie of bubbelaar brengt aan het vaporizatie proces. Sommige gebruikers genieten ervan dat ze grotere en langere hits vapor kunnen nemen, terwijl anderen op hogere temperaturen vapen en de afkoelende kwaliteiten van de bubbelaars onderschrijven en zachtheid van de vapor.
Gelukkig is een vape met bubbelaar niet meer moeilijk te vinden.
Hieronder vind je een selectie, maar op de vaporizer pagina vind je een map met alle water gekoelde vaporizers in onze winkel.

vaporize-neworld-ecapple-vape

De NeWorld Ecapple vape met bubbelaar

Nieuw op de vaporizer markt, maar niet nieuw in het produceren van vapes: na jaren de onderdelen gemaakt te hebben voor grote Amerikaanse merken en zelfs een paar vaporizers die onder Amerikaanse merknamen uitgekomen zijn, zijn ze nu zelf begonnen met hun eigen Vaporizers.
De Ecapple vaporizer kan gebruikt worden met of zonder bubbelaar. Deze vape is makkelijk in gebruik, bediening met 3 toetsen; zeer geschikt voor medisch gebruik, door extra lucht kanaal weinig weerstand met vapen en een verwisselbare batterij, zodat je hem onbeperkt kan blijven gebruiken.
De ‘Pinnacle’ vaporizer van VaporBlunt 
 
Een van de kleinste en makkelijkste convectie vaporizers op de markt.
-Te bedienen met slechts 1 knop.
-Twee standen voor de temperatuur:

één voor 180 °C en één voor 200 °C
-Past in je broekzak: 14 cm lang en 2,5 cm doorsnee.
-Bubbler optioneel (12 cm lang, 3 cm doorsnee).
-Duurzaam ontwerp.
-Douder gemaakt van extra sterke kuntstof.
-Gemaakt om mee te nemen.
-Batterijduur: tot een uur bij gebruik.
-1 jaar garantie.


vaporize-vaporblunt-pinnacle-vape

FocusVape PRO Premium

De Focusvape PRO Premium is een draagbare conductie kruiden vaporizer en een ge-upgrade versie van de originele FocusVape Vaporizer, volgens het zelfde design, maar met  verwisselbare Samsung 3200mHa batterij waar je zeker 2-3 uur mee kan vapen.
De Pro werkt met maar 2 knopjes en komt met de mogelijkheid om zelf de temperatuur in te stellen tussen 80°C-240°C per 1° in plaats van 6 voorgeprogameerde temperaturen. Dit zorgt voor de fine-tuning die nodig is om een perfecte hijs vapor te inhaleren.
De vaporizer vibreert kort om je te laten weten dat hij op temperatuur is. Het duurt gemiddeld maar 20-30 seconde voor dat de vape op jouw perfecte temperatuur is.

*Deze vape heeft een gebruikers review op ons Cannablog

vaporize-focusvape-pro-premium-vape

FlowerMate Pure Hit Vaporizer

FowerMate introduceert de PURE HIT Vaporizer de eerste, volledige roestvrij staal en Pyrex glas vaporizer! Ontworpen voor maximale draagbaarheid en minimale geur productie.
Deze alleskunner is geschikt voor kruiden, concentraten en CBD die je kan filteren door water (of rode wijn bijv.), of je kan die kamer vullen met e-liquid en dan voegt het extra smaak toe, en ruikt niemand dat je aan het vaporizen bent!
Met de Pure Hit kan je dus vaporizen, maar het lijkt of je aan het e-smoken ben! Hoe stealthy is dat?
De FocusVape Adventurer vape
Is een hele speciale convectie vaporizer, er is namelijk een ingebouwde water filtratie bubbelaar ingebouwd. Deze Bubbelaar is makkelijk uit de Adventurer te halen als je hem schoon wil maken of wil vullen. De FocusVape Adventurer is gemaakt voor gebruiksgemak en onopvallendheid. Deze vape kan je makkelijk in een drukke winkelstraat gebruiken, zonder dat mensen door hebben dat je aan het vaporizen ben.
Deze vape met bubbelaar is zo goed dat je je andere, veel grotere, bongs en vaporizers met bubbelaar aan je vrienden kan weggeven.

De Adventurer is een conductie vaporizer met een volledig temperatuur bereik van 75C. to 240C. Dit zorgt dat je al je cannabinoids uit je droge kruiden of olien kan halen. Veel vaporizers gaan niet hoger dan 210C.-215C. omdat er anders verbranding onstaat, Focusvape heeft dit probleem al lang opgelost, door slimme electronica die constant de temperatuur meet en zorgt dat je producten echt vaporizen en niet verbranden. Op deze hogere temperaturen heb je een bubbelaar echt nodig, niet alleen om alle cannabinoids uit je cannabis te krijgen, maar de hogere temperaturen geven ook meer een stoned effect, wat handig is als je net van je jointjes wil afkomen.
Betaalbare/beginners vapes

Airistech Vaporizers

Airistech Nokiva vape
De Airistech Nokiva vape is 1 van de kleinste conductie vaporizers.
Deze simpel te gebruiken vape wordt ook wel de Pax killer genoemd: hij is veel goedkoper, gaat langer mee, batterij en smaak zijn uitstekend, maar hij wordt wel wat warmer aan de buitenkant. De Pax is robuuster en heeft extra style-punten, waar maar weinig vapes tegenop kunnen.
De Nokiva is een erg makkelijk te gebruiken draagbare vaporizer en heeft een LED scherm, waarop je batterijstatus zichtbaar is. Ook is de huidige temperatuur en de ingestelde temperatuur (in Fahrenheit en Celcius) af te lezen.
De Nokiva vape kan ingesteld worden tussen de 149 en 224 graden Celsius en onthoudt je laatst ingestelde temperatuur (warm in 20 seconden!).
De Airistech Nokiva komt met een keramische kamer die de warmte gelijkmatig verdeelt over de kamer en zorgt dat je kruiden niet verbranden!
-Een 2200mAh Li-ion batterij die oplaadt in 2-3 uur en je meerdere uren vape plezier brengt!
De Airistech Herbva
Is de eerste vaporizer met een touch screen, stylish verwerkt in het ontwerp. De Herbva maakt net als de Nokiva gebruik van de zelfde keramische kamer en de sterke 2200mAh Li-ion batterij. Verder is de Herbva iets langer en smaller dan de Nokiva.
De Herbva heeft een makkelijk knopje om het touch screen uit te zetten zodat je hem niet per ongeluk in je broekzak aanzet.
Het mondstuk van de Herbva is makkelijk te plaatsen of verwijderen, maar wordt door een magneetje stevig op zijn plek gehouden.
De Herbva komt met 2 extra mondstukken, USB oplader, schoonmaak borstel, metalen dab lepeltje en natuurlijk een gebruiksaanwijzing.

Xmax Starry

Met de Starry heeft fabrikant XMax een uitstekende premium vape voor een vriendelijke prijs geleverd - zonder dat er op het gebied van de prestaties iets is ingeleverd. De compacte aluminium behuizing heeft plek voor een krachtige 2600 mAh batterij die makkelijk kan worden vervangen en een keramische kamer. Starry beschikt over een indrukwekkend temperatuurbereik (met een keuze van temperaturen tussen 100°C en 240°C) en warmt in minder dan 20 seconden op. Verder telt het display af naar het einde van de sessie, en kan je zelf instellen of de Xmax Starry na 5 of 10 minuten uitschakelt.
XMax en XVape pagina