var ecwid_ProductBrowserURL = "http://vape-winkel.nl/store"; .

Uwell Crown III

De beste kwaliteit tank op de markt.
Nieuwe style Delrim driptip, voor minder condens.
Beste smaak coils, vanaf de eerste wolk!
Coils zijn ontworpen om langer mee te gaan, met de beste smaak.
Top-fill en stille air flow.
Uwell is terug op de troon met de nieuwe Crown 3.

Uwell Crown 3 tank

Uwell Crown 3 tank
De authentieke Uwell Crown 3 III Sub Ohm Tank Clearomizer is de gemoderniseerde weergave van de trendy Crown-serie, waardoor het sub-ohm-segment wordt verhoogd met top chassis ontwerp met 5 ml juice capaciteit, schroefdraad en de introductie van de innovatieve plug-pull Crown III vervangende spoelen.
Een verbetering van de schoorsteen en het structurele ontwerp vermindert de hoeveelheid e-Liquid condensatie aanzienlijk, waardoor het lekpotentieel ook wordt verminderd. Naast trends in de moderne voeding leveren de 0. 25 ohm Crown III SUS316 parallelle spoel een wattagebereik van 80 tot 90W, met een 0. 5 ohm voor 70 tot 80W. als richtlijn maar werkt ook zonder problemen op 40W en verbranden niet op 135w dus dat is niet zo precies als ze zeggen. Luchtstroom voor de kroon III is geregeld in een tripel luchtslotsconfiguratie rond de basis van het chassis, waardoor er voldoende koeling door de constructie is.
De nieuwste generatie Crown coils blijven lang goed en de smaak is super, de Uwell Crown III Sub Ohm Tank is echt de nieuwe standaard in Sub Ohm Tanks.
Lees onze review van de Uwell Crown 3 hier op het cannablog

Uwell Crown 3 tank gebruiks tips ook hoe blijft de Crown III lek vrij