var ecwid_ProductBrowserURL = "http://vape-winkel.nl/store"; .

Vaporizer kopen doe je bij Vape-Winkel.nl

XVape Vista dab rig e-Nail
Uitgeroepen tot de beste concentraten/dab rig volgens Dab Spot en EpicHerbReview op youtube.
Deze rig is niet voor wiet deze is gemaakt voor Dab, Olie, Wax, Shatter of enige andere zachte concentraten.
Als je op zoek ben naar een rig die de grootste, schoon smakende hits levert, dan moet je deze hebben! Xvape heeft echt de moeite genomen om alles goed te krijgen:
- 50-60 verwarmings rondes op 1x opladen
- 2x Pyrex atomizer met quartz coil, je kan de nail zien gloeien.
- Voor verwarmt in minder dan 10 seconde
- Je kan er mee dabben en je kan hem vol vullen, en hem rond laten gaan
- Doet 10 seconden dabs dan schakelt hij automatisch uit
- Erg robuust gemaakt
- Mooie en erg goed werkende bubbelaar inbegrepen
- Male/female bong adapter, past op bijna iedere grote glazen bong die je al bezit
- Gebruiken tijdens opladen
- Onthoud laatse instellingen
Dit, makkelijk in gebruik, draagbare dab rig van Xvape komt met 2 Pyrex atomizers, deze bestaan uit metaal buitenkant met pyrex laag over je coil en met raampje zodat je kan zien wat er binnen in je atomizer gebeurt! Erg cool! Het grote voordeel van Pyrex is ook dat het geen smaak af geeft dus je proeft alleen je concentraat en geen andere smaakjes.

vaporizen

Verdampen (of vaporizen) is een term die wordt gebruikt voor het verhitten van kruiden, oliën of gedroogde bloemen tot een temperatuur waarbij de werkzame stoffen vrijkomen in damp(vapor). Verbranding zorgt voor rook, met daarin diverse schadelijke bijproducten.
Een vaporizer verbrandt het materiaal niet, waardoor de smaak veel beter bewaard blijft en de resterende damp aanzienlijk minder (tot geen) schadelijke stoffen bevat. Er zijn twee types verdampers, namelijk conductie en convectie.
Conductie vaporizers verhitten de cannabis direct, meestal via een metalen plaat, terwijl convectie vaporizers de lucht verwarmen, die vervolgens door de cannabis passeert, zonder dat het verwarmingselement en de kruiden elkaar raken.
Over het algemeen worden convectie vaporizers gezien als meer efficiënt, omdat ze een betere verspreiding hebben over de cannabis, met minder kans op verbranden en een betere damp produceren. Conductie is meestal wel sneller dan convectie.
Omdat convectie vaporizers meestal duurder zijn dan de conductie variant, zijn ze voor sommigen mensen te duur om als eerste vape te kopen. De laatste jaren is het verschil in kwaliteit en prijs tussen convectie en conductie vaporizers erg snel aan het afnemen, met meerdere conductie vapes die beter zijn dan hun concurents convectie vaporizers.